Menu

Historier

Vi startede med at være en gruppe unge kvinder, som ønskede at sammensætte et fodboldhold i Randers, hvor der var ekstra fokus på det sociale, hvorefter Helsted Fremad IF var med til at opfylde dette ønske.
I dag består vi af ca. 23 kvinder på holdet i alderen fra 17-36 år. Vi træner en gang om ugen, som er hver mandag i tidsrummet 19.30-21 på Helsted Fremads baner.

En normal træning på holdet foregår med fokus på teknik, kondition og samspil.

Karsten Quottrup er vores træner, som er 45 år og er bosat i Helsted. Han har tidligere været træner hos Randers KFUM(senior- og ungdomshold) og er nu træner i Helsted for vores senior damehold, men har også tidligere været træner for andre hold i Helsted Fremad.
Karsten har DBU B1 og B2 trænerkurset, som træneruddannelser indenfor fodbold. Han er meget engageret, åben og er med til at fuldende os som et hold.

Vi er startet op med formålet om, at vægte det sociale meget højt, have det sjovt, samtidig med at være aktiv og opfylde kærligheden til fodbold. Vi har valgt at træne en enkelt gang om ugen, så der samtidig er plads til arbejde, uddannelse osv. i dagligdagen. Der er plads til alle, i og med at niveauet er lige fra nybegyndere til øvede. Vi spiller et par 11-mands kampe om måneden og alle møder altid op med en god kampgejst og et højt humør.

Vi laver også en del arrangementer sammen som hold, hvor vi bl.a. for nylig har været en tur til Viborg, for at se det danske kvindelandshold spille deres EM-kvalifikationskamp mod Sverige. Alt i alt er gejst, godt humør og en positiv indstilling vores nøgleord og de elementer, der holder os sammen som et hold.

Vi er meget glade for at være en del af Helsted Fremad IF.

Hilsen pigerne. 

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.