Menu

Historier

McDonald’s Paderup Cup 2016

På U10 holdet i Helsted Fremad er vi kommet godt i gang efter sommerferien. Vores hold tæller 37 friske spillere, og mødedeltagelsen til træningen er altid høj.

Vi venter alle spændt på at DBU turneringen starter, og som en opvarmning til de kampe der kommer i løbet af efteråret, er det jo altid godt at komme til et stævne.

Derfor tog 24 drenge afsted lørdag den 27. august til McDonald’s Paderup Cup 2016 arrangeret af Kristrup Boldklub. Vi stillede op med 4 hold. 1 hold i B rækken og 3 hold i C rækken.

McDonald’s Paderup Cup er et stort stævne med i alt 78 tilmeldte hold i årgangene U6 til U12. Det vil sige mere end 700 spillere var i kamp, og hvis man tæller tilskuere og frivillige med, var stævnet besøgt at ca. 2.000 mennesker. Selvom det var et stort stævne, var alting tilrettelagt perfekt. Det er altid dejligt at deltage i stævner hvor tingene fungerer.

B holdet var i en pulje med i alt 6 hold, og skulle derfor spille 5 puljekampe á 12 minutter. Det blev til 2 sejre (4-0 & 2-0) og 3 uafgjorte (alle 0-0), og dermed endte holdet på en flot 2. plads i puljen.

De 3 hold der var i C rækken kom til at hedde, ”hvid”, ”grøn” og ”rød”.

”Hvid” var i en pulje med 4 hold og skulle spille 3 puljekampe og derefter en enkelt placeringskamp á 12 minutter. Første kamp endte 0-0, anden kamp blev tabt 1-2, og den sidste blev vundet 4-0. Det rakte til en 2. plads i puljen, og derfor skulle der spilles en kamp om den samlede 3. & 4. plads. Denne kamp endte i uafgjort 0-0 og derfor skulle vi ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, der endte ud i en 2-1 sejr til Helsted, dermed fik det ”hvide” hold en samlet 3. plads.

”Grøn” hold var i en pulje med 4 hold og skulle spille 3 puljekampe á 12 minutter. Selvom holdet spillede noget godt fodbold, så tabte de dem alle 3 og skulle derfor ikke spille placeringskamp. Men holdet kæmpede med humøret i top og gav ikke op, så super godt fightet af det ”grønne” hold.

”Rød” hold var i en pulje med 3 hold og skulle spille 2 puljekampe og derefter en enkelt placeringskamp á 12 minutter. Første kamp endte uafgjort 1-1 og næste kamp blev tabt 0-1. Derfor skulle det røde hold nu spille om 5. & 6. pladsen. Igen blev det til en uafgjort kamp 1-1 og igen skulle vi ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Denne gang var heldet på modstanderens side, der vandt 1-0 i straffesparkskonkurrencen. Så det røde hold fik den samlede 6. plads.

Efter en god dag med mange gode kampe sluttede stævnet af med medaljeoverrækkelse til alle deltagende spillere.

Det var ikke første gang at vi var afsted til McDonald’s Paderup Cup, og det bliver helt bestemt heller ikke den sidste gang. Vi kan klart anbefale stævnet til andre hold.