Menu

Referat 2018

Generalforsamling 2018

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning
 3. Kassererens beretning
 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer

På valg:

 • Kasper Christiansen
 • Jim Jeppesen
 • Martin Rasmussen
 1. Valg af revisorer
 2. Indkomne forslag

 

 

 1. Valg af Dirigent

Kent Villadsen er valgt som dirigent og konstatere at generalforsamlingen er korrekt indkaldt i forhold til klubbens vedtægter.

 

 1. Formandens beretning

 

De første 3 måneder af 2017 bød på en af de største opgaver i den tid jeg har været formand for klubben. Vi startede byggeriet af vores klubhus. Vi havde en arbejdsgruppe, hvor den selvejende institution var bygherre og især Henrik Rasmussen og John Sloth ydede en kæmpe indsats med byggeriet. Peter Juul stod for at skaffe frivillige hjælpere til opgaver vi selv havde påtaget os, og der var rigtig mange hjælpere – især i starten.

 

Vi havde bestemt at vi primært skulle benytte professionelle håndværkere, for at bygge perioden skulle være så kort som muligt. Alt var planlagt og alt det indvendige loft røg den dag vi havde nytårsappel. Og så gik det slag i slag og det hele blev indviet den 31. marts 2017.

 

Huset har vist sig at fungere rigtig godt i hverdagen, med det store omklædningsrum som omdrejningspunktet i hverdagen. Jeg havde troet at de ældste ville komme på 1.salen efter træning og kamp for at drikke en øl eller sodavand, men nu hvor der kan være 20-30 spillere i omklædningsrummet samtidig har det været det store sociale samlingspunkt.

Sportsligt kom første herre hold tilbage i serie 1, og modsat sidst sikrede holdet sig endnu en sæson i serie 1. Næsten til det sidste spillede de med oprykning til JS men sluttede på en ærefuld 3. plads

 

Vi havde i efteråret en senior afdeling med serie 1, serie 4, og 2 serie 5, samt et 8 mands damehold

 

I børne- og ungdomsrækkerne har vi heldigvis fortsat rigtig mange spillere og meget glædeligt har vi også en stor tilgang af piger og i dag har vi 115 piger der spiller fodbold i Helsted Fremad og i dag er vi mere end 550 medlemmer i alt.

 

Vi har forsat stor fokus på pigerne, og vi skal have endnu flere piger til at spille fodbold – gerne så tidligt som muligt. Og det er meget vigtigt at vi holder fast i opdeling af drenge og piger helt fra starten. Det er en af nøglerne til succes. Det er rigtig svært at skrabe hold sammen hos drengene når de bliver 15-18 år, og det er det også hos pigerne. Det er bare dobbelt så svært, da fra starten kun har det halve antal piger. Så derfor skal vi arbejde på at få endnu flere piger til at spille fodbold. Målet må være at vi har lige mange drenge og piger i børnefodbold.

 

Vi startede i slutningen af 2017 en proces hvor formålet at få organiseret klubbens arbejde på en bedre måde – hvor flere tager opgaver. Vi har derfor forsøgt at dele opgaverne op i flere grupper og få lavet beskrivelser til disse funktioner.

 

Vi har haft en dialog med en gruppe af seniorerne og har haft succes med få nogle af funktionerne besat med vores unge seniorer – rigtige klubdrenge der er #grønneihjertet.

Vi skal i april have et par forældremøder hvor vi præsenterer arbejdet og målet er også her at få involvering fra flere forældre.

 

Vi skiftede i 2017 vores klubintra og tidligere økonomisystem ud. Vi har i stedet valgt at benytte DBU’s it platforme til alle funktioner – Økonomi, medlemmer, CMS, kampklar etc. Det har den helt klare fordel at tingene kun skal vedligeholdes et sted, og det er meget vigtigt især her i 2018 hvor den nye persondataforordning træder i kraft. Det betyder for os, at alle fodboldspillere får et elektronisk fodboldpas, som medlemmerne selv har ansvaret for at aktivere og vedligeholde.

 

Formandens beretning godkendt af generalforsamlingen

 

 1. Kassererens beretning

Regnskabet gennemgået og godkendt af generalforsamlingen.

 

 1. Valg af bestyrelsesmedlemmer
 • Kasper Christiansen - Genvalgt
 • Jim Jeppesen - Genvalgt
 • Martin Rasmussen – Genvalgt

 

 1. Valg af revisorer
 • Jes Olesen er genvalgt til revisor
 • Ulrich Høgenhaven er genvalgt til revisor

 

 1. Indkomne forslag

 

 1. Eventuelt
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.
Luk