Menu

Historier

20. november 2016

Tilbage i marts 2014 startede årgang 2010 op i Helsted Fremad. Der var i første omgang 10-15 håbefulde børn med stort gåpåmod. For os trænere var det primære fokus i starten på det sociale, og at alle børn skulle føle sig godt modtaget. Der gik dog ikke længe før det fodboldmæssige tog mere og mere fart, da drengene var super motiverede. Indenfor de seneste par år er der flere og flere børn stødt til, og i dag har vi en U7-årgang med næsten 35 spillere. Det sociale har stadig stor prioritet, men vi har også lagt stor vægt på, at alle spillere bliver udfordret på hver deres niveau.

Som trænere har det været fantastisk at opleve den udvikling som årgangen har været igennem, siden vi startede. Vi fik en hård medfart ved de første stævner, hvor både spillerne og os trænere skulle vænne os til 3 mands fodbold med modstandere. Vi tog dog ved lære af erfaringerne og der gik ikke længe før vi kunne give de fleste hold modstand. I starten var udfordringen at få børnene på banen, og nu er der ingen der vil ud! I det seneste halve år er vi så småt startet på 5 mand s, og det er noget helt andet, end vi tidligere har været vant til. Spillerne har dog for alvor taget udfordringen op og gjort store fremskridt. Det er dejligt at se både nye og gamle spillere blomstre, og hvordan det fodboldmæssige bliver udfordret på en anden måde. Vi vil dog fortsat have tilmeldt flere 3 mands hold, da det stadig giver en masse til både de senest tilkomne, men også for dem med lidt mere erfaring.

Det kan til tider være udfordrende at være trænere for en stor gruppe drenge i alderen 5-6 år, men det giver helt bestemt også en masse tilbage. Det er super skønt altid at blive mødt af en gruppe glade spillere til både træning og kamp, og det har ligeledes været en stor fornøjelse, at se hvordan alle børnene har udviklet sig personligt, socialt i gruppen og på det fodboldmæssige plan. Fodbolden har uden tvivl en rigtig stor plads hos mange børn, og den kan om noget skabe venskaber. Mange af drengene i vores årgang er i løbet af sommerferien gået fra børnehave til skole, og der er ingen tvivl om,  at fodbolden har gjort det lidt nemmere for mange. Det har givet en vis tryghed, at mange kender hinanden i forvejen og betydet at næsten alle går i klasse med én eller flere fra holdet. Samtidigt har drengene formået at lokke nye spillere til, og det er bare rigtig godt.

Tak for en god sæson til alle, vi ses i klubben!

Vh. Trænerteamet fra U7

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.
Luk