Menu

Historier

Trænerteamet har fået til opgave at lave et lille skriv til Helsted Fremads hjemmeside omhandlende U-9 årgangens gøren og laden.

 

I årgang 2008 (U9) er vi cirka 25 spillere. Der er både nybegyndere og meget øvede spillere på holdet.

Vi træner sammen to gange om ugen med fælles opvarmning og afslutning. Under træningen opdeler vi børnene i grupper. Nogle gange er børnene opdelt efter, hvor øvede de er til fodbold. Andre gange er de miksede på tværs, hvor de får mulighed for fx at være på hold med deres bedste kammerat.

Grupperne gennemfører på skift forskellige stationer med øvelser, hvor vi tilpasser sværhedsgraden efter, hvor øvede børnene er. Vi har en engageret forældregruppe, der hjælper med at gennemføre stationerne og skabe en god træning sammen.

Helsted-bamsen er vores frugtmaskot med frugtgaranti. En spiller får bamsen med hjem efter træningen. Til næste træning har spilleren frugt med, som nydes når træningen er slut.

 

Kampe

Alle indmeldte børn på årgang 2008 bliver tilbudt at komme til kamp. Nogle gange har vi hold tilmeldt efter, hvor øvede spillerne er. Andre gange stiller vi op med mixede hold for at dyrke bl.a. fællesskabet på holdet. Så i løbet af en sæson spiller børnene med forskellige hold-kammerater, så alle får mulighed for at udvikle sig.

 

Plads til børnene

Børnene bliver inddraget i træningen. De får selv lov til at pege på, hvilken opvarmning de har lyst til. Det kan f.eks. være en fangeleg med fodbold. Vi lader også børnene komme med bud på, hvad de gerne vil blive dygtigere til eller hvordan vi som hold kan gøre det bedre, når vi spiller kamp. Vores mål er, at børnene oplever, at de alle kan bidrage til holdet. Vi vil gerne træne dem i at blive give hinanden brugbar feedback både på og uden for banen.

Det glæder os at se, at både børn og forældre har nogle rigtige gode relationer på tværs af holdet. Der er masser af smil og grin, når U9 træner. Det er jo trods alt børnenes fritid.

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.
Luk