Menu

Referat 2017

Generalforsamling 2017

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning
 3. Kassererens beretning
 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer

På valg:

 • Steen Haugaard Fransen
 • Peter Juul
 • Benny Gjøtrup
 1. Valg af revisorer
 2. Indkomne forslag
 1. Valg af Dirigent

Kent Villadsen er valgt som dirigent og konstatere at generalforsamlingen er korrekt indkaldt i forhold til klubbens vedtægter.

 1. Formandens beretning

Vores førstehold sikrede sig oprykning for første gang nogensinde i serie 1. Desværre blev det kun til et kort besøg. Men oplevelsen var fantastisk - på et tætpakket QuickPot Park vandt vi i sikker stil over Randers Freja næstsidste runde. Det betød oprykning og det var jo en fantastisk start på Helsted Dagene.

Vi havde i efteråret en senior afdeling med serie 1, serie 4, serie 5 og serie 6, samt et serie 2 damehold

I ungdom har vi store årgange blandt de yngste, med de udfordringer det giver. Mangel på trænere etc. Vi har fået gang i rigtig mange piger igen, så det er meget positivt.

Blandt de lidt ældre er i visse årgange udfordret, da der kan være spiller mangel – og pludselig ryger et helt hold væk, af den ene eller anden grund. Det kan være en træner der stopper – eller 1 -2 spillere der flytter klub, og pludselig rykker hele holdet. Det er udfordringer vi ikke må negligere.

Samtidig kommer nye sports grene til – f.eks. E-Gaming – så kæmpestort at jeg slet ikke kan forstå det. Og det vil helt sikkert presse de mere traditionelle sportsgrene.

Klubhus byggeri. Vi er snart færdige med det fantastiske projekt der tog sin begyndelse over et par flasker rødvin i et mobilehome på campingplads ved Gardasøen i oktober 2013. Peter Juul mente vi skulle udnytte det momentum vi havde fra kunstgræsbanen til at gå i gang med klubhus udvidelse. Og jeg havde lige tegningen klar… på en serviet. Randers Arkitekten har så finpudset et par detaljer.

Vi har pr. marts 2017 ansat en fleksjobber, Jan Christensen, til at varetage bla. opkridtning af baner og mindre reparationer. Det håber vi kan være med til at løfte vores bygninger, reklamer, og arealer, således at de fremstår ordentlige og pæne.

Formandens beretning godkendt af generalforsamlingen

 1. Kassererens beretning

Regnskabet gennemgået og godkendt af generalforsamlingen.

 1. Valg af bestyrelsesmedlemmer
 • Steen Haugaard - genvalgt
 • Peter Juul - genvalgt
 • Benny Gjøtrup - genvalgt
 1. Valg af revisorer
 • Jes Olesen er genvalgt til revisor
 • Ulrich Høgenhaven er genvalgt til revisor
 1. Indkomne forslag
 1. Eventuelt
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.
Luk