Menu

Den Grønne Tråd og Træningsinspiration

Helsted Fremad IF har gennem årene lært mange børn at spille fodbold ud fra et udviklende og sundt fodboldmiljø, drevet af frivillige trænere. Vi har derfor udviklet en trænerguide, der skal være med til, at der sikres en fælles struktur og fællesskab for et sundt udviklingsmiljø for børnefodbolden - vi kalder det for ’Den Grønne Tråd’.

Formålet med dette dokument er derfor at skabe fælles rammer for børn, trænere, holdledere og forældre, når man spiller børnefodbold i Helsted Fremad IF.

 

I Helsted Fremad læner vi os desuden op ad DBU's generelle retningslinjer og anbefalinger. Derfor anbefaler vi vores trænere at benytte sig af de træningsprogrammer, som DBU ugentligt udsender for hver årgang. 

DBU Træningsprogrammer er en inspiration til de tusinder af danske børne- og ungdomstrænere og dermed et middel til at hjælpe dem i deres hverdag som frivillige. Træningsprogrammerne sendes ud pr. mail én gang ugentligt til alle registrerede børnetrænere, som er oprettet som holdkontakt på et turneringshold i KlubOffice.

Modtager du ikke træningsprogrammerne, så skal du kontakte klubbens Børneudviklingstrænere

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.
Luk